fbpx
Blog

Διακόσμηση βάπτισης | Μεγάλος αρκούδος & vintage παιχνίδια!

416672269_350765454401959_8324651496352325039_n
“My baby love”

Ήρθε στη ζωή μας και τα άλλαξε όλα…αυτό το μικρό πλασματάκι που θα βαφτιστεί και θα πάρει το όνομά του!
Ξέρουμε πως νιώθετε, έτσι νιώθαμε και εμείς στην βάφτιση του παιδιού μας, έτσι λοιπόν θα φροντίσουμε το συναίσθημα αυτό να αποτυπωθεί σε όλα αυτά που θα δημιουργήσουμε για εσάς!

Σε αυτή τη βάπτιση θέλαμε να διακοσμήσουμε τον εξωτερικό χώρο ενός πολύ όμορφου και ιδιέταιρου χώρο, με πολύ χρώμα, έντονα παιδικά στοιχεία, όπως έναν μεγάλο αρκούδο 1,50μέτρου και παιχνίδια από μπαμπού, φτιαγμένα στο χέρι.. Είχε έντονο τον boho χαρακτήρα, με συνθέσεις λουλούδιων, όπως pampas στις αποχρώσεις του ροζ, ομπρέλα μίνι πάνω στο τραπέζι με μακραμέ, ψάθινα καλάθια, λευκά κεριά με περίτεχνα σχήματα, σατέν κορδέλες, κεραμικά κηροπήγεια και βάζα, ψάθινα χαλιά και ουράνια τόξα ασημένια σε χρυσούς τόνους! 

 Ο σκοπός μας σε κάθε διακόσμηση είναι να δημιουργήσουμε μία ”εικόνα” ιδανική για το φωτογράφο, ώστε να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα κατά την εκτύπωση των φωτογραφιών! Επιπλέον, εξετάζουμε προσεχτικά το χώρο ώστε το αποτέλεσμα της διακόσμησης να είναι απόλυτα αρμονικό! Είναι σημαντικό να σας πούμε ότι κάθε φορά δημιουργούμε κάτι μοναδικό και ποτέ οι διακοσμήσεις μας δεν είναι οι ίδιες! Γι αυτό να είστε βέβαιοι ότι το απότελεσμα θα δημιουργήθει με πολύ αγάπη και θα είναι σχεδιασμένο μόνο για εσάς! 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *